زمانی که شخصی با عقد وکالت فرد دیگری را اعم از حقیقی یا حقوقی به انجام کاری مامور میکند؛ به فردی که مامور است وکیل و فردی که این ماموریت را به وی داده موکل نامیده می شود

بر اساس عقد نامه وکالتی که میان وکیل پایه یک دادگستری و موکل منعقد می شود، وکیل مامور به انجام امور حقوقی و قضایی موکل خواهد شد. بر اساس این عقد نامه وکالت، وکیل موظف است تمامی اموری که در جریان پرونده به عهده دارد را به درست ترین شکل به انجام برساند.

در برخی از وکالت نامه ها، موکل تمامی اجازه ها را به وکیل داده و وکیل می تواند در تمامی زمینه های پرونده دست داشته باشد. درحالیکه در برخی موارد موکل تنها اجازه ورود به برخی بخش های پرونده را داده و در باقی قسمت ها خود موکل دست خواهد داشت

یک وکیل خوب به شما در زمینه موفقیت یا عدم موفقیت در دادگاه کمک شایانی خواهد کرد. در واقع گاهی هم پیروزی های بزرگ و هم ضررهای بزرگ می تواند بستگی به وکیل شما داشته باشد.

یک وکیل کرج حرفه ای باید با جدید ترین قوانین آشنایی داشته و موکل خود را در جریان ریز امور قرار دهد. در غیر این صورت نمی توانید به او اعتماد کنید. برتری یک وکیل نسبت به سایر وکلا به تجربه و مهارت او بستگی دارد. یک وکیل خوب باید امانت دار بوده و بتواند از حقوق موکل خود به خوبی دفاع کند.

یک وکیل خوب چه ویژگی هایی دارد؟

برای اینکه یک شروع قدرتمند در دادگاه داشته باشید و در نهایت هم پیروز شوید و به حق و حقوق خود برسید، باید بدانید که یک وکیل خوب چه ویژگی هایی دارد. در واقع انتخاب یک وکیل خوب بسیار سرنوشت ساز است. در ادامه به بررسی برخی از برجسته ترین خصوصیات یک وکیل خوب خواهیم پرداخت.

۱. امانت داری و راز دار بودن

۱. مهم ترین خصوصیتی که یک وکیل حرفه ای باید داشته باشد؛ امین بودن و امانت داری است. یک وکیل کرج خوب راز دار موکلش بوده و اطلاعات شخصی موکل را تحت هیچ شرایطی، حتی پس از پایان پرونده هم افشا نخواهد کرد. وکیل باید همواره بکوشد تا اطلاعات شخصی موکل خود را حفظ کرده و امانت دار اموال، مدارک و شواهد موکل خود باشد.

۲. قدرت بیان و اعتماد به نفس بالا

یکی از مهم ترین خصوصیات یک وکیل کرج خوب که یک نتیجه عالی برای پرونده شما رقم می زند، قدرت بیان و اعتماد به نفس بالاست. یک وکیل حرفه ای باید قدرت بیان بالایی داشته باشد تا بتواند از حقوق شما در دادگاه و در محضر قاضی به خوبی دفاع کند. وکیل باید بتواند شواهد و مدارک را به درستی ارائه داده و رای دادگاه را به نفع موکل خود تغییر دهد.

۳. رفتار محترمانه و سنجیده

یک وکیل کرج حرفه ای باید رفتار محترمانه ای با طرفین دیگر دعوا داشته باشد. وکیلی که رفتار حرفه ای نداشته باشد، قابل اعتماد نیست. یک وکیل حرفه ای می داند که چطور با طرف مقابل رفتار کند تا پرونده به حاشیه نرفته و از مسیر اصلی خود خارج نشود.

۴. دانش حقوقی بالا و تسلط به قوانین

۴. یک وکیل طلاق کرج خوب باید دانش بالایی در زمینه حقوق و راه های قانونی حل پرونده داشته باشد. همچنین باید همواره دانش خود را به روز نگهدارد چون قوانین مربوط به طلاق دچار تغییر شده و باید برای پیروزی در دادگاه با قوانین جدید خود را آپدیت نگهدارید تا متحمل ضرر نشوید.

۵. عدم امید واهی

یکی از رفتارهای حرفه ای یک وکیل کرج خوب این است که به موکل خود امید واهی نمی دهد. در واقع اگر وکیل تنها برای دریافت حق الزحمه خود، پرونده را از مسیر درست خود خارج کرده یا اینکه به موکل قول صد در صد پیروزی در پرونده را بدهد، قابل اعتماد نیست.

۶. تلاش و همت والا

یک وکیل طلاق کرج خوب باید تمامی تلاش و همت خود را برای پیروزی در دادگاه به کار بگیرد. گاهی نیاز است که درباره شرایط یک پرونده با سایر وکلا یا قضات مشورت کرده و نظر یا مسیر قانونی پیشنهادی آنها را بپرسید. وکیل باید این مشورت را دریافت کرده و به روند پرونده کمک کند.

۷. تسلط به امور مربوط به پزشکی قانونی

یکی از ویژگی های مهم یک وکیل کرج خوب این است که در زمینه های مختلف مثل پزشکی قانونی تخصص داشته باشد. در واقع تخصص در این حوزه ها به شما در امور حقوقی کمک کند.

۸. تحصیلات و مدارک بالا

میزان تحصیلات، دانشگاه محل تحصیل، معدل و نمره آزمون وکالت و همچنین رزومه عملی و علمی وکیل مورد نظر را بررسی کرده و از سواد، دانش و مهارت بالای او در زمینه وکالت اطمینان حاصل کنید. یک وکیل خبره باید رزومه رضایت بخشی هم داشته باشد.

۹. سن و سال فرد ملاک نیست

در انتخاب یک وکیل نباید به پیری یا جوانی یا جنسیت او توجه داشته باشید. در واقع باید به فن بیان، دانش، مهارت و تجربه او توجه داشته و وکیل خود را از میان افراد ماهر انتخاب کنید. هیچوقت جوان بودن نشانه بی تجربگی و خامی نیست؛ همانطور که سالخوردگی وکیل هم نشانه با تجربگی و مهارت نیست!

وکالت چیست؟

و کالت عقدی است که به موجب آن یکی از طرفین طرف دیگر را برای انجام امری نایب خــود می کند. وکالت نوعی نمایندگی و نیابت در امور حقوقی و اعتباری است؛ نه در امور مادی.  طرفین عقد وکالت عبارتند از : موکل (شخصی که وکالت میدهد) و وکیل (شخصی که وکالت میپذیرد) نام دارند.

طرفین عقد وکالت برای انجام موضوع وکالت باید اهلیت داشته باشند به این نحو که هم وکیل و هم موکل باید برای انجام موضوعی که بابت آن وکالت داده می شود دارای اهلیت باشند.

تعهدات وکیل چیست و شامل چه مواردی می شود؟

وکیل باید در اعمال خود حدود زیر را رعایت کند:

  1. اختیارات مصرحه توسط موکل
  2. آنچه که برحسب قراین و عرف و عادت داخل در اختیار اوست
  3. مصلحت و غبطه موکل

وکیل باید در حدود اختیاراتی که موکل برای او ترسیم کرده گام بردارد و اگر فراتر از آن عملی انجام دهد این اقدامات اثر قانونی ندارد(فضولی است).

به صورت کلی وکیل به عنوان شخصی امین شناخته می شود و در اصطلاح حقوقی ید وکیل امانی است و مسئول خسارات وارده به موکل نیست مگر آنکه تقصیر وی (اعم از تعدی و تفریط) او اثبات شود.

با توجه به آنچه که در بند فوق بیان شد وکیل در محاکمه اقامه دعوی وکیل در قبض اجرای حکم نیست و وکیل در اخذ حق اجرای حکم نیز وکیل در مرافعه اقامه دعوی نیست.

تعهدات موکل چیست و شامل چه مواردی می شود؟

به طور کلی موکل نیز در رابطه با وکیل دارای تعهداتی است که این تعهدات از قرار ذیل است.

  • انجام تعهداتی که وکیل در حدود وکالت خود بر عهده او گذاشته است.
  • تأدیه تمام مخارجی که وکیل برای انجام وکالت هزینه کرده است.
  • تادیه اجرت وکیل (حق الوکاله)

منظور از زوال وکالت چیست و در چه مواردی عقد وکالت از بین می رود

طرق مختلف زوال وکالت از قرار ذیل است:

۱. عزل وکیل توسط موکل:

البته باید توجه داشت که اموری که وکیل بعد از عزل و تا قبل از رسیدن خبر عزل به او در حدود وکالت خود انجام میدهد نسبت به موکل نافذ است. منظور از رسیدن خبر عزل آن است که وکیل به هر ترتیبی از عزل خود مطلع شود

۲. عزل وکیل

عزل وکیل، تنها ایقاعی است که برای آنکه مؤثر واقع شود باید اطلاع رسانی شود و صرف ابراز اراده کافی نیست رسیدن نامه عزل به اقامتگاه وکیل بیانگر آن است که وکیل از عزل خود مطلع شده است، مگر خلافش ثابت شود

۲. استعفای وکیل از وکالت:

البته بعد از این که وکیل استعفا دهد مادامی که معلوم است موکل به اذن خود باقی است میتواند در آنچه وکالت داشته مجدداً اقدام کند در این خصوص باید توجه داشت که در استعفا صرف اعلام اراده کافی است و نیاز به اطلاع رسانی نیست

۴. فوت یا جنون وکیل یا موکل:

در این خصوص باید توجه داشت که: طبق نص قانون به محض فوت موکل و حتی قبل از رسیدن خبر فوت او به وکیل وکیل منعزل می.شود همین قاعده در جنون و سفه موکل نیز جاری است.

۵. ممنوعیت وکیل از وکالت:

مانند تعلیق یا انفصال دائمی وکیل دادگستری

مفهوم تعدد وکلا و آثار و شرایط آن

ممکن است شخصی در خصوص موضوعی همزمان به چند شخص وکالت دهد. در این حالت این سؤال پیش میآید که شیوۀ عمل هر یک از وکلا به چه نحوی است؟ آیا همۀ ایشان باید با هم تصمیم واحدی در خصوص موضوع وکالت اتخاذ کنند یا هر یک از ایشان میتوانند به تنهایی تصمیم لازم را اتخاذ و عمل نمایند برای پاسخ به این سؤال باید تمام حالات را در نظر گرفته و هر یک را جداگانه بررسی نماییم در صورت تعدد وکلا ما با حالات ذیل مواجهیم

۱. حالت بالاجتماع:

در تشریح این حالت باید بیان داشت که ممکن است نسبت به وکلای متعدد قید بالاجتماع شده باشد در این حالت هر تصمیمی باید به اتفاق آرای وکلا اتخاذ شود. اگر یکی از وکلا بدون نظر موافق سایرین نسبت به مورد وکالت اقدامی انجام دهد اقدام او فضولی و غیر نافذ است.

۲. حالت بالاستقلال

ممکن است نسبت به وکلای متعدد قید بالاستقلال شده باشد.در این حالت هر یک از وکلا می توانند راسا هر تصمیمی را که بخواهد اتخاذکند

سؤال: در صورت تعدد وکلا اگر یکی از آنها فوت شود یا محجور شود تکلیف چیست؟

جواب: در این مورد با دو حالت ذیل مواجه ایم

الف) وکلا بالاستقلال اند: در این حالت  به وکالت سایرین خللی وارد نمیشود و سایرین میتوانند به انجام امور وکالت ادامه دهند.

ب) وکلا بالاجتماع اند: وکالت سایرین نیز منفسخ میشود؛ زیرا آنچه که مقصود موکل بوده وکالت همۀ وکلا به اتفاق آرا بوده و با فوت یکی از ایشان انجام وکالت از سوی سایرین نیز غیرممکن می شود.

 سؤال: شخصی به یک وکیل دادگستری برای دفاع در یک دعوی وکالت داده است و بخشی از دستمزد آن وکیل را نیز پرداخت کرده و بقیه دستمزد به بعد از صدور رای موکول شده است . قبل از آن که وکیل در آن پرونده اعلام وکالت ،کند رأی صادر و دعوی مختومه می شود. در این صورت وکیل استحقاق دریافت چه مبلغی را دارد؟

جواب وکیل مزبور استحقاق دریافت بقیه دستمزد را ندارد و باید دستمزدی را که دریافت کرده نیز بازپس دهد؛ زیرا دستمزد ،وکیل اجرت انعقاد عقد وکالت توسط او و وکالت گرفتن او نیست بلکه اجرت عملی است که وی انجام میدهد در فرض سوال وکیل هیچ عملی انجام نداده و در نتیجه مستحق دریافت هیچ اجرتی نیست

• میزان اجرت وکیل در این خصوص با سه نکته زیر به نحو طولی مواجه ایم:

.۱ اگر در قرارداد وکالت اجرت المسمی(مثلا ۵ میلیون تومان) تعیین شده باشد موکل ملزم به پرداخت اجرت المسمی است. .

اگر اجرت المسمی تعیین نشده باشد(یعنی هیچ توافقی در مورد حق الوکاله نشده باشد) ولی اجرت وکیل طبق عرف و عادت معین باشد مانند اجرت وکلای دادگستری که تابع آیین نامه تعرفه میزان حق الوکاله وکلای دادگستری است در این صورت وکیل مستحق همان اجرتی است که به موجب عرف و عادت مشخص شده است.

تعداد وکلای انتخابی هر یک از طرفین دعاوی حقوقی  و کیفری   و نکات حائز اهمیت در تنظیم وکالتنامه

در امور حقوقی هر یک از طرفین میتوانند حداکثر تا ۲ نفر وکیل به دادگاه معرفی کنند در امور کیفری در مرحله رسیدگی مقدماتی در دادسرا متهم میتواند

(۱) وکیل معرفی نماید .مرحله رسیدگی دادگاه کیفری ۲ و حقوقی (۲) وکیل و کیفری یک تا (۳) وکیل مجاز است

در صورت انتخاب ۲ ،وکیل هیچ یک حق اقدام بطور منفرد را ندارد پس در حالتی که وکالت به ۲ وکیل به موجب یک وکالت نامه داده شود و حق اقدام منفردا تصریح نشده باشد اقدام یکی از وکلا بدون وکیل دیگر منشأ اثر نخواهد بود اما اگر وکالت به موجب ۲ وکالت نامه جداگانه داده شود این امر ظهور در استقلال وکلا و حق اقدام انفرادی دارد. براساس رأی وحدت رویه دیوانعالی کشور، مفاد قانون اصلاح پاره ای از قوانین دادگستری (منسوخ) درباره الزامی شدن حضور وکیل در دادگاهها توسط ماده ۳۱ قانون آیین دادرسی مدنی، نسخ ضمنی شده است و آیین نامه موسوم به اجباری شدن حضور وکیل در محاکم که ناظر بر قانون اصلاح پاره ای از قوانین دادگستری است قابلیت اجرا ندارد در نتیجه وکالت در دعاوی حقوقی اختیاری است و اشخاص می توانند در دعاوی وکیل معرفی کنند یا شخصاً دعوی را طرح یا دفاع استفاده از نمایندگان حقوقی منوط است به ارگان دولتی بودن  استفاده از کارمندان اداره حقوقی یا رسمی  دارا بودن لیسانس حقوق یا دو سال سابقه کارآموزی در دفاتر حقوقی مربوط یا دو سال سابقه کار قضایی یا وکالت  احراز شرایط فوق توسط بالاترین مقام اجرایی سازمان در صورت اختلاف بین وکیل و موکل دادگاه رسیدگی کننده به دعوا به اختلاف مربوطه رسیدگی میکند

وکالتنامه باید به امضاء وکیل و موکل رسیده و وکیل امضاء موکل را نیز تأیید کند.

اگر موکل در زندان باشد رئیس زندان یا معاون او باید امضاء او را تصدیق نماید. در خصوص بند ۷ ماده ۳۵ لازم به ذکر است وکالت در ارجاع امر به کارشناس نیاز به تصریح ندارد بلکه تعیین کارشناس نیاز به تصریح دارد

در مورد بند ۱۲ ماده ۳۵ قانون آیین دادرسی مدنی لازم به ذکر است سوگند مطلقاً قابل توکیل نمی  باشد اما قبول یا رد سوگند قابل توکیل میباشد اما نیاز به تصریح دارد.

وکیلی که حق تعقیب عملیات اجرایی را دارد برای وصول محکوم به و اعمال ماده (۳) قانون نحوه اجرای محکومیتهای مالی مصوب ۱۳۹۳ و زندانی کردن محکوم علیه نیازی به تصریح در وکالتنامه ندارد

اقرار وکیل علیه موکل فقط نسبت به امور قاطع دعوی پذیرفته نیست در صورت ابلاغ دادنامه هم به وکیل و هم به موکل مبدأ مهلت تجدیدنظرخواهی تاریخ ابلاغ به وکیل است.

عزل وکیل باید به اطلاع وی و دادگاه برسد و پس از اطلاع دادگاه از عزل دیگر وی را در امور راجع به دادرسی وکیل نخواهد شناخت

عزل وکیل یا استعفای وکیل و تأثیر آن بر روند رسیدگی از جمع مواد ۳۹ و ۴۳ قانون آیین دادرسی مدنی استنباط میشود عزل یا استعفای وکیل باید در زمانی مطرح گردد که موجب تجدید جلسه رسیدگی نگردد و اگر موجب تجدید جلسه نباشد توقف در دادرسی حداکثر تا یک ماه امکان پذیر است.

بر اصل عدم تأخیر جلسه رسیدگی به خاطر علل منتسب به وکیل استثنائاتی وارد است و آن در صورتی است که نیاز به اخذ توضیح از وکیل باشد یا وکیل دارای عذر موجه باشد. در صورتی که وکیلی مجاز در تجدیدنظر باشد و پس از صدور رأی یا در موقع ابلاغ رأی استعفا دهد، رأی به موکل ابلاغ میشود اما ابتدای تاریخ تجدیدنظر از تاریخ ابلاغ به وکیل محاسبه میشود مگر اینکه موکل اثبات نماید از استعفای وکیل بی اطلاع بوده است. در مورد فوق دادخواست تجدید نظر وکیل مستعفی پذیرفته میشود و مدیر دفتر کتباً به موکل اخطار میکند تا شخصا رسیدگی نماید. اگر وکیل بعد از ابلاغ رأی و قبل از انقضاء مهلت تجدید نظر خواهی فوت کند ابتدای مهلت تجدیدنظر از تاریخ ابلاغ به موکل میباشد زیرا با توجه به ختم دادرسی بدوی و صدور رأی در آن وکالت شخص جدیدی در مرحله بدوی پذیرفته نمیشود که بتوان رأی را به او ابلاغ ،نمود بنابراین رأی باید به موکل ابلاغ گردد

در صورت فوت یا ممنوعیت از وکالت وکیل پس از ابلاغ رأی و قبل از انقضای مدت رأی به موکل ابلاغ و محاسبه مهلت اعتراض از تاریخ ابلاغ به موکل می.باشد در صورتی که طرفین دعوا وکیل معرفی نمایند حضور اصحاب دعوا در جلسه دادگاه اختیاری خواهد بود مگر آن که دادرسی حضور آنان را لازم بداند

در صورتی که وکیل در دو یا چند دادگاه اعم از حقوقی و جزایی جلسه رسیدگی داشته باشد؛ حضور در دادگاه کیفری یک و دو الزامی است

در صورتی که وکیل در دو یا چند دادگاه اعم از حقوقی جلسه رسیدگی داشه باشد؛ حضور در هر کدام اختیاری است و به دادگاه دیگر باید لایحه دفاعی ارسال نماید تداخل جلسات موجب تجدید آنها نخواهد بود.

وکالت  انتخابی وکالتی که از طرف دادگاه در امر (کیفری و یا از طرف کانون وکلا در امر حقوقی به وکیل ارجاع میشود  قبول وکالت انتخابی الزامی است. وکلای دادگستری علی الاصول نمیتوانند در غیر از محلی که برای آن پروانه دریافت کرده اند دفتر وکالت تأسیس نمایند و نمیتوانند فعالیت وکالتی خود را در محل دیگری متمرکز کنند. درخواست تعلیق وکیل دادگستری در صورتی پذیرفته می شود که وکیل تحت تعقیب باشد و رسیدگی به درخواست در صلاحیت دادگاه انتظامی و کلا است

قرارهای دادسرای کانون مثل منع تعقیب قابل اعتراض و مرجع رسیدگی آن دادگاه انتظامی و کلا است ظرف ۱۰ روز قابل اعتراض است رأی صادره از دادگاه انتظامی کانون مبنی بر استواری منع تعقیب قطعی و غیر قابل شکایت است  

چنانچه وکیل یا همسر وی با قاضی رسیدگی کننده قرابت نسبی یا سببی تا درجه سوم از طبقه دوم داشته باشند نباید مستقیماً یا با واسطه در نزد همان قاضی قبول وکالت کند

در صورتی که ۲ نفر مجتمعا وکیل باشند و در روز دادرسی یکی از وکلا لایحه ای به دادگاه تقدیم و اعلام دارد که پدرش فوت نموده و دادرس ،دادگاه تجدید جلسه را ضروری نداند دادگاه بدون توجه به دفاع وکیل حاضر دادرسی را ادامه میدهد

چه اشخاصی می‌توانند در محاکم قضایی اقدام به وکالت از اشخاص نمایند؟

جز در برخی استثنائات فقط اشخاصی میتوانند در محاکم اقدام به وکالت کنند که دارای پروانه رسمی وکالت باشند.
در حال حاضر دو ،مرجع پروانه رسمی وکالت صادر میکنند که عبارتند از کانونهای وکلای دادگستری استانها و مرکز وکلای قوه قضائیه. برای اقامه دعاوی حقوقی و دفاع در برابر دعاوی ،حقوقی برخورداری از وکیل الزامی نیست؛ یعنی اشخاص میتوانند بالاصاله طرح دعوی کنند یا در برابر دعاوی مطروحه دفاع کنند. . تمام اقدامات وکیل که در خصوص موضوع وکالت و در حدود اختیارات مندرج در وکالت نامه انجام می دهد به منزله اقدامات موکل است و نسبت به او مؤثر است
وکالت عقدی جائز است؛ بنابراین هریک از وکیل یا موکل میتواند در هر زمان آن را فسخ کند وکالت در دیوان عدالت اداری نیز تابع قانون آیین دادرسی مدنی است و در نتیجه وکالت در دیوان عدالت اداری مستلزم پروانه رسمی وکالت است.

هنگام مراجعه به یک وکیل به چه نکاتی باید توجه کرد؟

هنگام مراجعه به یک وکیل باید به نکات متعددی توجه داشت که در این مقاله به آن اشاره می نماییم. اولین نکته در انتخاب یک وکیل آن است که وکیل دارای چه پایه ای است. در همین خصوص وکلا به سه پایه تقسیم می شوند ۱.وکیل پایه یک ۲.وکیل پایه دو ۳.کارآموز وکالت به طبع وکلای پایه یک دارای مرتبه بالاتری از وکلای پایه دو و کارآموزان وکالت هستند. تحصیلات و تجربه کاری مورد دیگری که بسیار حائز اهمیت است. اینکه وکیل انتخابی شما در چه حوزه‌ای از رشته حقوق تحصیل کرده و دارای چه مدارج علمی و در چه سطحی است می تواند در انتخاب وکیل مناسب به شما کمک نماید. تجربه و پیگیر بودن یک وکیل نکته دیگری است که بسیار حائز اهمیت است. یک وکیل با تجربه و آشنا با سیستم و رونده قضایی  می تواند به شما و پرونده شما کمک شایانی نماید.

روش دریافت مشاوره از وکیل کرج چگونه است؟

ساده ترین روش دریافت مشاوره،  تماس تلفنی است. شما می‌توانید با برقراری تماس تلفنی با شماره های مندرج در سایت وکیل کرج موضوع پرونده خود را مستقیماً با وکیل دادگستری مطرح نموده و از وی مشاوره کاملا رایگان دریافت نمایید .روش دیگر دریافت مشاوره از طریق مراجعه حضوری به دفتر وکالت بوده ، لذا شما می توانید با تماس تلفنی و هماهنگی قبلی به همراه کلیه اسناد و مدارک خود به دفتر وکالت ما به آدرس کرج سه راه گوهردشت نبش میثم۹ساختمان آسمان  طبقه اول مراجعه نموده و از خدمات مشاوره حقوقی استفاده نمایید. برای سایر عزیزانی که امکان مراجعه حضوری به دفتر وکالت را ندارند می تواند از شبکه های اجتماعی همچون واتساپ تلگرام ایتا مدارک خود را ارسال و خدمات حقوقی بهره مند گردند

وکیل کرج در چه ادارات و سازمان‌هایی میتواند به شما خدمات ارائه دهد؟

وکیل کرج در تمامی مراجع قضایی و شبه قضایی اعم از شورای حل اختلاف دادسراها دادگاه حقوقی و کیفری دادگاه خانواده دیوان عالی کشور دیوان عدالت اداری و سایر سازمان ها و ادارات دولتی و خصوصی همچون شهرداری ها اداره دارایی بیمه خدمات ارائه دهند و شما عزیزان میتوانید از خدمات حقوقی و مشاوره آن بهره مند گردید

در چه حوزه‌هایی میتوان از شما درخواست مشاوره و وکالت کرد؟

اهم فعالیت گروه وکلای اسماعیلی بیشتر در حوزه های حقوقی و قضایی معطوف گردیده است.

شماره تلفن وکیل کرج

شماره تلفن وکیل کرج جهت برقراری تماس تلفنی و ارایه مشاوره حقوقی عبارتند از شماره همراه های ۰۹۳۵۷۸۷۴۰۰۴ و ۰۹۳۵۸۹۰۴۰۰۵ و شماره تلفن ثابت ۰۲۶۳۴۲۹۸۹۵

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره حقوقی رایگان

۰۹۳۵۷۸۷۴۰۰۴

۰۹۳۵۸۹۰۴۰۰۵

۰۲۶۳۴۴۲۹۸۹۵

تماس در واتس‌اپ

۰۹۱۹۴۶۲۵۷۲۰